Net als vorig heeft het bestuur van RTC-Zomerlust het besluit genomen om de jaarlijkse ATB toertocht door de bossen van Wouwse Plantage niet te kunnen organiseren. Heel jammer voor de deelnemers en voor de vereniging, maar een ATB toertocht zoals we die gewend zijn om te organiseren brengt momenteel nog te veel risico’s met zich mee. De huidige corona maatregelen hebben een te grote invloed op de organisatie van het evenement. Het is nog onduidelijk of de maatregelen de komende weken versoepeld of aangescherpt gaan worden. En welke invloed dat heeft op de vergunningverlening en op de horeca. Daarnaast willen we natuurlijk niet dat een evenement als de ATB toertocht extra besmettingen onder de deelnemers en vrijwilligers veroorzaakt.
We blijven er nog steeds in geloven dat we nog een keer de kans krijgen om een mooie ATB tocht aan te kunnen bieden en dat we weer vele deelnemers mogen verwelkomen in Wouwse Plantage. Noteer dus alvast 16 oktober 2022 op de kalender voor de ATB tocht 2022. Tot dan!

Categorieën: Nieuws