Deze week is het fietsseizoen van RTC Zomerlust weer van start gegaan. Hopelijk voor een compleet fietsseizoen dit jaar. Ongeveer 20 fietsers stonden om 9 uur aan de start bij dorpshuis De Spil.

De A en B+ groep reden samen een rit naar de haven van Sint Annaland en via Poortvliet weer terug naar Wouwse Plantage. Jurgen volgde als vanouds met de bus en dat bleek geen overbodige luxe vandaag. De B-groep reed een rit van iets minder dan 60 km in de omgeving.

Voor de meesten was het een pittige eerste rit. Lekker afzien dus! Het was lekker zonnig weer, maar gecombineerd met een stevige koude wind uit het noordoosten. Alleen de kopmannen Corné en Kees leken daar geen last van te hebben 😉 bikkels!

Na afloop bij De Spil werden we getrakteerd op een schaaltje bruin fruit, een verrassing van de vernieuwde crew van vrijwilligers in de Spil: Lyda, Meerie en Carla. Een prima start van het nieuwe fietsseizoen! Dat smaakt naar meer….

Volgende week zondag gaan we naar België: rit nr. 16 langs Essen, Kalmthout en Stabroek.

Categorieën: Nieuws