WOUWSE PLANTAGE – Vamos Roosendaal. Met een feestelijk weekend in Spaanse sferen viert wielerdorp Wouwse Plantage de doorkomst van de derde etappe van La Vuelta. Op het programma: sport- en spelactiviteiten voor jong en oud, Heel Holland zingt Spaans Vamos Roosendaal (met o.a.: Belle Perez, Samantha Steenwijk en Django Wagner) en het Wielercafé, met live verslag door oud-profrenners.

Toertochten voor dames, heren en kinderen

Dit alles is de perfecte opwarmer voor zondag 21 augustus, de dag van de doorkomst. In de ochtend wordt de Pink Ladies Tour verreden, en is er ook voor de mannen en vrouwen een toertocht over een gedeelte van de etappe georganiseerd door RTC Zomerlust. Wielerplatform Roosendaal organiseert tegelijkertijd voor kinderen de Dikke Banden Race op de Boulevard als onderdeel van Talent van Roosendaal.

Lees het volledige bericht in de Internet Bode

Categorieën: Nieuws