ROOSENDAAL – Met een feestelijk weekend in Spaanse sferen viert wielerdorp Wouwse Plantage de doorkomst van de derde etappe van La Vuelta. Op het programma staan sport- en spelactiviteiten voor jong en oud, Heel Holland zingt Spaans (met o.a.: Belle Perez, Samantha Steenwijk en Django Wagner) en het Wielercafé, met live verslag door oud-profrenners.

Wielerkoers La Vuelta komt op 19, 20 en 21 augustus naar Nederland. De internationale wielertop rijdt drie etappes door Utrecht en Noord-Brabant. Uniek, want de wielerkoers is slechts drie keer eerder buiten Spanje gestart. Op zondag 21 augustus doorkruisen de renners Roosendaal en omgeving tijdens de etappe Breda-Breda. Wielerdorp Wouwse Plantage is doorkomstgemeente en viert dat met een groots Spaans weekend op Natuurpoort Wouwse Plantage aan de Plantagebaan.

Lees het volledige bericht in de Internet Bode

Categorieën: Nieuws